skip to contentFijn toch wel, al heb ik grotendeels een stenen
tuin. Er doet zich daar van alles voor, zelfs
op een hoopje puin!
Ik vermaak me ermee, wil er niet vanaf.
Aanvliegende vogels bepaald geen erge straf.
Ondanks soms wat ongemak ben ik wel blij.
Diertjes, bloemen, kruiden: helemaal voor mij.

 

Aanhanger van de Vereniging:

Tuinders die een tuin huren kunnen tevens van de vereniging een aanhanger lenen.

Als u de aanhanger wilt lenen dan kunt u deze reserveren door 3 dagen van te voren telefonisch contact op te nemen met Hachemi Chahaibi, Telefoonnummer  06-55192825  

Indien de aanhanger beschikbaar voor u is stuurt u Hachemi Chahaibi de dag ervoor een app ter herinnering.

 

Plattegrond:

Bent u benieuwd waar u een tuin kunt vinden op het terrein? Gebruik  deze plattegrond om op te zoeken waar een tuin ligt.
Bent u van plan om een tuinhuisje neer te zetten? Houd er dan rekening mee dat dit huisje moet voldoen aan een aantal door de gemeente gestelde eisen. Kijk voor meer informatie hierover in de  voorwaarden.

 

Uw tuin beregenen
Water moet men zelf oppompen, daarvoor is een zogenaamd puntstuk nodig. Dit is een 6 meter lange buis, die in de grond zit en waar men een zwengelpomp op kan zetten. Ook kan er een motorpomp op aangesloten worden. Voor een waterpomp en een 6/7 meter slang met aansluitstukken moet men dan zelf nog zorgen. We helpen u graag verder met wat er precies nodig is en waar u dat eventueel kunt kopen. Op een groot aantal tuinen heeft de vereniging al een puntstuk geslagen. Bij deze tuinen moet dan per jaar € 10,- extra betaald worden voor het gebruik ervan.

 

Ploegen en frezen

Tegen een vergoeding komt tuinder Evert Cochius (024-677 22 72) de grond van uw tuin ploegen of frezen. Dit kan helpen om de kleigrond losser te maken en de structuur van de grond en afwatering te verbeteren. Laat u zich door hem informeren over de mogelijkheden en eventuele voor- en nadelen die kunnen gelden voor uw tuin. De afspraken die u met Evert Cochius maakt gaan buiten de vereniging om.
 

Veiligheid

Mocht u op de tuin verdachte dingen signaleren, is er iets gestolen of wordt er open vuur gestookt dan kunt u contact opnemen met de wijkagent Janneke Arts. Hiervoor belt u naar het landelijke nummer 0800-8844

K
Hosting by allwww.nl